31.1.17

Έλα (κυρ) Αλέκο!...


Επειδή το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, με ιδιαίτερα λεπτές πτυχές και δεν σηκώνει πλάκα παραθέτουμε, το...
ακριβές κείμενο του σχολίου του Μπάμπη, για τον Αλέκο Φλαμπουράρη και την, επιεικώς, ατυχή δήλωσή του για τους ανθρώπους που πια δεν τρώνε από τα σκουπίδια. 

"Νομίζω ότι ο κ. Φλαμπουράρης δεν θα τολμούσε να πει κάτι τέτοιο σε κομματική συγκέντρωση. Θέλω να πιστεύω ακόμη ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν στην Αριστερά και πιστεύουν και στην αλήθεια. Ο κ. Φλαμπουράρης ειδικεύεται σε ένα καινούριο στυλ ότι όσο πιο χοντρό είναι ένα ψέμα, τόσο έχει πιθανότητες να περάσει. 

Θα του έλεγα ότι δεν είναι εκεί το πιο σημαντικό θέμα.  Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια και δεν είναι και εύκολο να το αποκλείσεις αυτό ακόμα κι αν πάρεις μέτρα. 

Το σημαντικό είναι ότι δεν μπαίνει η οικονομία σε αυτές τις ράγες που θα έπρεπε να έχει μπει.  Όταν ακούω τον κ. Φλαμπουράρη να λέει "βλέπω εγώ την ανάπτυξη που θα έρθει το β' εξάμηνο" είμαι σίγουρος ότι λεφτά των φορολογουμένων με τα οποία πληρώνεται ο μισθός του υπουργού πάνε χαμένα. Για αυτό άσ' τον. Θα λεγα ας μην τον ακούμε. Αλλά αυτά είναι ανησυχητικά γιατί αν ο πρωθυπουργός έχει αυτούς τους ανθρώπους δίπλα, σίγουρα η κρίση του είναι εσφαλμένη"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: