31.1.17

Χωρίς εκπομπές ο "Flash 96", απλήρωτοι κι εκεί...


Ξανά σε περιπέτειες (δυστυχώς) ο ιστορικός ραδιοσταθμός.
update: Διεκόπη και η συνεργασία του Flash 96 με το ...
toradiofono.gr, που είχε αναλάβει το απογευματινό καθημερινό πρόγραμμα και εκείνο του Σαββατοκύριακου. Στον "πάγο" και το portal flash96.gr, σταμάτησε να ανανεώνεται στις 12 τα μεσάνυχτα. Ούτε καν σποτ για τους λόγους που διεκόπη το πρόγραμμα δεν παίζουν.
Όπως σας είπαμε ΕΔΩ, είναι πολλές οι ανακατατάξεις που γίνονται και θα γίνουν στο εγγύς μέλλον στο ενημερωτικό ραδιόφωνο. Με δύο εγχειρήματα να ετοιμάζονται να βγουν στον αέρα, από το Πρώτο Θέμα και την 24 Media. Τα πράγματα ωστόσο είναι ζόρικα στα υπάρχοντα ραδιόφωνα. Οπως στον Flash 96, ο οποίος ξεκίνησε πολύ φιλόδοξα την σεζόν με ενημερωτικό πρόγραμμα τη μισή μέρα και μουσικό την άλλη μισή, από τα παιδιά του toradiofono.gr, με νέο site και λογότυπο.
Οι εργαζόμενοι λοιπόν είναι «μέσα» τρεις μήνες και έχουν πληρωθεί μόλις τον έναν! Το τελευταίο deadline από πλευράς ιδιοκτησίας είχε οριστεί στις 20/1, όταν και ανακοινώθηκε στο προσωπικό πως τότε θα πληρωθεί ο Ιανουάριος, ενώ οι υπόλοιποι μήνες θα εξοφλούνταν ανά δεκαπενθήμερο. Η διαχείριση του σταθμού έχει περάσει από τους συνεταιριστές στον Πάνο Κολιοπάνο, ενώ δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζει εκεί και ο... εστιάτορας που κατέχει το κτήριο όπου στεγάζεται ο Flash 96, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ευριπίδου στο κέντρο της Αθήνας.
Σήμερα ο ραδιοσταθμός όπως ακούμε παίζει μόνο μουσική, χωρίς ενημερωτικές εκπομπές.

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: