31.1.17

Συννεφιά και κρύο...

ΑργολίδαΛίγες νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως τις πρωινές ώρες σε...
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Σποράδες, βορειοανατολική Πελοπόννησο και βόρεια Κρήτη, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά των προαναφερόμενων ηπειρωτικών περιοχών και της Κρήτης.

Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες και σε περιοχές της Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ θα σημειωθεί και παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 7 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 8 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 2 έως 12 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -2 έως 8 βαθμούς), 6 έως 10 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 1 έως 8 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 12 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 Μποφόρ και στο κεντρικό Ιόνιο ισχυροί 6 Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού με πιθανότητα στα βόρεια για τοπικές ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 Μποφόρ και στον Σαρωνικό μέτριοι 4-5 Μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με μικρή πιθανότητα για ασθενές χιονόνερο ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ...

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: