31.1.17

Η συμβολή τους στη διάσωση του ΔΟΛ...

Πρετεντέρης - ΜουλόπουλοςΠέρα από την απάντηση του Βασίλη Μουλόπουλου στον Γιάννη Πρετεντέρη ότι «Οι ύβρεις του είναι τιμή»… Ο καθένας έχει τις απόψεις του και κυρίως την ιστορία του…
κάποιοι συμφωνούν με τον έναν και κάποιοι με τον άλλον… Κατά συνέπεια το θέμα δεν είναι η κόντρα, η οποία μετά από κάποια στιγμή αποκτά προσωπικά χαρακτηριστικά και παύει να ενδιαφέρει τους πολλούς… Είναι τι έκανε ο ένας και τι έκανε ο άλλος με τη δύναμη που διαθέτουν ως δημόσια πρόσωπα για να παραμείνει όρθιος ο ΔΟΛ.

Σε αυτό θα κριθούν και όχι στα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον… και φυσικά ούτε στις έξυπνες ή πληρωμένες – εκατέρωθεν, απαντήσεις!

Ο Βασίλης Μουλόπουλος κλήθηκε από τον Σταύρο Ψυχάρη να επιστρέψει στον οργανισμό για να βοηθήσει και ανταποκρίθηκε θετικά. Ανεξάρτητα από τα κίνητρά του, από το είδος της βοήθειας που του ζήτησε ο Ψυχάρης και μια πληθώρα άλλων παραμέτρων που δεν γνωρίζει κανείς, παρά μόνο οι δυο τους… Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι η παρουσία Μουλόπουλου, τελικά δεν ήταν πρόβλημα! Φαίνεται ότι όντως προσπάθησε, αλλά σκόνταψε… σε αυτό που όλοι υποθέτουν… και ακούει στο όνομα Σταύρος Ψυχάρης… δηλώνοντας ότι πλέον δεν έχει κανένα ρόλο στον οργανισμό με τις τράπεζες στο τιμόνι.

Αντίθετα ο Γιάννης Πρετεντέρης η συμβολή του οποίου είναι άγνωστη στην προσπάθεια διάσωσης του οργανισμού… δεν τόλμησε ούτε καν να εμφανιστεί στη χθεσινή κρίσιμη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ! Γιατί άραγε;...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: