1.1.17

Άκαρπες οι έρευνες στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου...



Μυστήριο η εξαφάνιση της γυναίκας...
Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης μίας 31χρονης μητέρας από τη Ναύπακτο, η οποία χθες το πρωί στάθμευσε το αυτοκίνητό της ανάμεσα στους πυλώνες Μ3 και Μ4 και κινήθηκε προς το...
πεζοδρόμιο της Γέφυρας. Από εκεί και μετά χάνονται οι κινήσεις της, καθώς οι κάμερες της Γέφυρας δεν έχουν καταγράψει ξανά τη γυναίκα. Ετσι, ως πιο πιθανό σενάριο φέρεται η γυναίκα να πήδηξε στη θάλασσα.
Το παραπάνω σενάριο της αυτοκτονίας της 31χρονης ενισχύει το γεγονός ότι μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο έγραφε: «Είμαι άρρωστη,  δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της χθες, από το λιμενικό απέβησαν άκαρπες. Σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν ξανά οι αναζητήσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα (χθες) η Λιμενική Αρχή Ρίου από τον υπεύθυνο του φορέα για τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου »ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε», για πιθανή πτώση ατόμου μεταξύ των πυλώνων Μ3-Μ4.
   Πιο συγκεκριμένα, κατεγράφη από κάμερα, αυτοκίνητο το οποίο στάθμευσε στο παραπάνω σημείο της Γέφυρας, με την οδηγό του να εξέρχεται του Ι.Χ.Ε, να απομακρύνεται από αυτό με κατεύθυνση προς το πεζοδρόμιο της Γέφυρας, ενώ στη συνέχεια καμία άλλη καταγραφή σχετιζόμενη με την οδηγό δεν υπήρξε.
    Άμεσα, στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα πλοία της πορθμειακής γραμμής της περιοχής και Α/Κ σκάφος, ενώ  από ξηράς έσπευσαν τρία περιπολικά οχήματα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και υπηρεσιακό όχημα του Ερυθρού Σταυρού.
      Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που φέρεται να είναι γυναίκα ημεδαπή 31 ετών, πρόκειται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της αυριανής (σημερινής) ημέρας.

patratimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: