1.1.17

Οι 53 πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες του 2016!...

Το 2016 είναι πλέον αναμφισβήτητα το έτος που όλοι αγαπούν να μισούν.

Μέσα από 53 φωτογραφίες, με χρονολογική σειρά, του Reuters και Getty Images αποτυπώνεται η χρονιά που πέρασε. Από την...
άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση στη Συρία μέχρι τις όμορφες εικόνες από το βόρειο σέλας.

Βραζιλία, 1 Ιανουαρίου 2016: Άνθρωποι γιορτάζουν την πρωτοχρονιά στην παραλία της Κόπακαμπάνα, βλέποντας μέσα από τη θάλασσα τα πυροτεχνήματα.

Λονδίνο 11 Ιανουαρίου 2016: Ο David Bowie «έφυγε» από τη ζωή την 10η ημέρα του έτους. Η φωτογραφία απεικονίζει μια γυναίκα στο Μπρίξτον, μία ημέρα μετά τον θάνατο του μουσικού, μπροστά σε μια τοιχογραφία του, ίδια με το τατουάζ που έχει στην πλάτη της.

Ισπανία 16 Ιανουαρίου 2016: Ένας άνδρας πηδά με το άλογό του μέσα από τις φλόγες σε χωριό της κεντρικής Ισπανίας κατά την έναρξη του φεστιβάλ «luminarias» προς τιμήν του Αγίου Αντωνίου, πολιούχου των ζώων.

Τουρκία 22 Ιανουαρίου 2016: Οι τουρκικές αρχές διασώζουν στην περιοχή του Αϊδίνιου πρόσφυγες ανάμεσά τους 3 παιδιά, αφού το πλοιάριο που επέβαιναν ανατράπηκε κατά την πορεία του προς την Ελλάδα.

Βραζιλία 29 Ιανουαρίου 2016: Μια μητέρα στο Ρεσίφε της Βραζιλίας φιλάει την 5 μηνών κόρη της που γεννήθηκε με μικροκεφαλία εξαιτίας του ιού Ζίκα.
 
Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: