27.1.17

Οι 41 άνθρωποι που ακολουθεί ο Τραμπ στο Twitter...


Ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιεί αδιάκοπα το twitter, έχοντας πάνω από 34 χιλιάδες «τιτιβίσματα» που αποδεικνύουν τη...
μανία του με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τι περιλαμβάνει όμως το feed του πλανητάρχη στον λογαριασμό του @realDonaldTrump; Ποιες αναρτήσεις έχει επιλέξει να βλέπει ο Τραμπ τις ατέλειωτες ώρες που περνάει «τιτιβίζοντας» για... τις «παλιογυναίκες» που απεχθάνεται (βλ. Ρόζι Ο' Ντόνελ, Μέριλ Στριπ, Χίλαρι Κλίντον), τους «εχθρούς» που έχουν βαλθεί να τον καταστρέψουν (βλ. Χόλιγουντ και ΜΜΕ) και τα κράτη που πιστεύει ότι μπορούν να επωφεληθούν από τις πολύτιμες συμβουλές του;

Η αλήθεια είναι ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το τι γράφουν οι άλλοι, αφού ακολουθεί μόλις 41 άτομα!


Αυτό φυσικά σημαίνει ότι από την λίστα λείπουν μεγάλα πολιτικά ονόματα, με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ να σνομπάρει όχι μόνο τους δημοκρατικούς αντιπάλους του, αλλά και τους ρεπουμπλικάνους που τον στήριξαν στην προεκλογική του μάχη ενώ για ανθρωπιστικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς κτλ, ούτε λόγος. Κι αν αναρωτιέστε ποιοι είναι τελικά οι τυχεροί που περιλαμβάνονται στη λίστα των λογαριασμών που ακολουθεί ο Τραμπ, αυτοί χωρίζονται σε δύο πολύ ξεκάθαρες κατηγορίες:

1. Οικογένεια

Εάν μοιράζεσαι το ίδιο αίμα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, τότε πιθανότατα σε ακολουθεί στο Twitter. Ο Τραμπ ακολουθεί επτά μέλη της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων η τρίτη σύζυγός του Μελάνια και τα παιδιά του, Ιβάνκα, Ντόναλντ Τζούνιορ, Τίφανι και Έρικ. Παραδόξως, ο Τζάρεντ Κούσνερ, σύζυγος της Ιβάνκα, δεν βρίσκεται στη λίστα, παρά το γεγονός ότι έχει λογαριασμό.

2. Οτιδήποτε με τη λέξη «Τραμπ» στον τίτλο

Οι λογαριασμοί με τίτλους όπως Trump Organization, Trump Golf, Trump Waikiki, Trump National Doral, Trump Charlotte, Trump Vegas Hotel, Trump Hotel Chicago, Trump Washington, D.C. και Trump Los Angeles καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της λίστας.

Εξαίρεση αποτελούν κάποιες «συμπάθειές» του από το Fox News και το Πιρς Μόργκαν, που δεν χάνει ευκαιρία να του πλέκει το εγκώμιο καθώς και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: