29.1.17

Φλαμπουράρης: Η κυβέρνηση δεν θα νομοθετήσει μέτρα για μετά το 2018...

"Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ".
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...
"Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι...
το 2018 θα βγούμε από την κρίση", υποστήριξε το πρωί ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.
Και πρόσθεσε με νόημα, πως, "δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν  πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά”.

Σε ότι αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης διαβεβαίωσε, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά,  ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να νομοθετήσει μέτρα για μετά το 2018. Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες ο Υπουργός Οικονομίας να αποστείλει και νέα επιστολή στους θεσμούς. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι ενδεχομένως ο κ. Τσακαλώτος να περιγράψει που θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης αλλά θα σημειώνει ότι “τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκαν σημαντικά πλεονάσματα. Δεν ενεργοποιήθηκε ο κόφτης και αυτό θα συμβεί και τα επόμενα χρόνια”.
Επίσης, είπε ότι “ο κόσμος να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας, είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε, πως η οικονομία έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά και ότι πλέον δεν βλέπετε πια άνθρωπο: άντρα, γυναίκα ή παιδί να ψάχνει στα σκουπίδια για το φαγητό του.  
Δειτε το Βιντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: