2.7.21

EΣΡ ακουει;...


"Τι και αν το παιχνίδι παίζεται με τις ψευδείς ειδήσεις στην τηλεόραση και το Διαδίκτυο; Η... Ανεξάρτητη Αρχή διάλεξε να μην ανταποκριθεί στην αποστολή του"...
 
Το ΕΣΡ εδώ και 16 μήνες, είναι ο μόνος επίσημος φορέας του Κράτους και μάλιστα Ανεξάρτητη Αρχή κατοχυρώμενη από το Σύνταγμα που με εξαίρεση μια μόνη περίπτωση (“φάρμακο για την COVID-19) δεν πήρε...ενεργά μέρος στην αντιμετώπιση της Πανδημίας.

**Τι και αν το παιχνίδι παίζεται με τις ψευδείς ειδήσεις στην τηλεόραση και το Διαδίκτυο; Το ΕΣΡ διάλεξε να μην ανταποκριθεί στην αποστολή του, αλλά να κυνηγάει τις κουβέντες του “Big Brother” στις 4.00 το πρωί στο Internet και τα αποτελέσματα τα βιώνουμε όλοι.

**Είναι βαριά η ευθύνη της κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της Βουλής, που αποδέχθηκαν αυτό το καθεστώς απουσίας από ένα πόλεμο του ιού με την κοινωνία.

**Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει με μια νέα Αρχή διευρυμένου χαρακτήρα στο πρότυπο της Βρετανικής Ofcom  απαρτιζόμενη από ειδικούς του χώρου,με εμπειρία επί του αντικειμένου  και βαθιά γνώση της λειτουργίας των ψηφιακών Μέσων.

**Το μοντέλο των δικαστών, δημοσιογράφων και πανεπιστημιακών και τέως βουλευτών τελείωσε με την Πανδημία.

**Οι επόμενες αλλαγές στο Mega θα είναι στον τομέα της ενημέρωσης;

**Μετά την πρώτη επίσκεψη στο Ραδιομέγαρο επί ΝΕΡΙΤ, με  μουσική εκπομπή ο Κώστας Μαραβέγιας ετοιμάζεται για μια δεύτερη προσπάθεια στον ίδιο χώρο, στην ΕΡΤ.

**Να μην χάσουμε όμως και τον Φ. Δεληβοριά, όμως;

**Το Euro πλησιάζει στο τέλος του και έρχεται η ώρα της αποτίμησης, όπως και της έναρξης του γερμανικού μοντέλου στο πρόγραμμα του ANT1.

**Θα είναι ένα μεγάλο καλοκαίρι και για το Open .

Το “Beckett”  που έρχεται στο Netflix, γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα,  με τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, είναι μία από τις πρώτες ταινίες του “νόμου Κρέτσου”,με παραγωγό την  Faliro House Productions.

Ο πρώτος τίτλος ήταν  «Born to be Murdered», αλλά κρίθηκε από το Netflix, πως δεν είναι εμπορικός ο τίτλος και προέκυψε το “Beckett”.  Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός  ήταν στα 3.335.426 ευρώ και η επιδότηση στο 1.167.399 ευρώ.

Και καθώς δεν είχε γίνει η αλλαγή Πιερρακάκη στο “νόμο Κρέτσου” για τα “τιμολόγια εξωτερικού”, το προσωπικό των γυρισμάτων ήταν …ελληνικό με επαγγελματίες.

Για την παραγωγή της ταινίας, η τότε κυβέρνηση, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων είχαν κλείσει το Σύνταγμα.

"Αιχμές" (Typologies) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: