29.7.21

Μεγάλη ανάγκη για αίμα...


Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει πολύ δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα, αφού όπως αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες, η μητέρα της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό... πρόβλημα υγείας.

Όπως είχε αναφέρει η παρουσιάστρια, πάσχει από λευχαιμία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στην Θεσσαλονίκη. Οπότε, κι η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εκεί τώρα, προκειμένου να είναι στο πλευρό της.

Μάλιστα, πολύ συχνά μοιράζεται διάφορες αναρτήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή την φορά, έκανε μία νέα ανάρτηση, όπου πληροφορεί το κοινό της ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια για την μητέρα της και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους έως τώρα.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην λεζάντα: «Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια συνεχίζει να είναι τεράστια στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που ήρθατε μέχρι εδώ για αυτή την τόσο σπουδαία προσφορά.. Σας οφείλουμε την ελπίδα μας.. Τηλ. για ραντεβού αιμοδοσίας στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 2313307015»...

Πολλοί celebrities όλο αυτό το διάστημα, που η μητέρα της δίνει την δική της μάχη, σπεύδουν να της στείλουν τις καλύτερες ευχές τους και να την στηρίξουν. Ανάμεσά τους και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Παρόλο που το πρώην ζευγάρι έχει τραβήξει πλέον, χωριστούς δρόμους, ο τραγουδιστής των Onirama είναι στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, αναδημοσίευσε το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου και έκανε την δική του δημόσια έκκληση για αιμοδοσία, προκειμένου να βοηθήσει έστω και κατ' αυτόν τον τρόπο την μητέρα της πρώην αγαπημένης του...

protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: