29.7.21

Τι ώρα είναι Άκη; Ό,τι ώρα πεις εσύ κ. Πρόεδρε...Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών και γιατί πάντα ο πρωθυπουργός παίρνει τη σωστή απόφαση.

Μέχρι τώρα δημοσιογράφοι προανήγγειλαν...την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών που θα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και επιχειρηματολογούσαν πόσο σωστή και αναγκαία απόφαση είναι. Και, βεβαίως, για …να μην ξεχνιόμαστε, έριχναν και το ανάθεμα στον κλάδο των εκπαιδευτικών που ούτε εμβολιάζεται, ούτε θέλει την αξιολόγηση και πιθανόν να έφταιγε και για την …καταστροφή της Σμύρνης!

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ωστόσο την Τρίτη στη Βουλή πως δεν επιλέγει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εκπαιδευτικών!

Δεν χωρά όμως καμιά αμφιβολία, για τους ίδιους δημοσιογράφους και σχολιαστές πως και πάλι …δίκιο είχε! Για να μην ξεφτιλιστούν βεβαίως τελείως λένε τώρα πως η υποχρεωτικότητα θα επιβληθεί με άλλον τρόπο- αλλά ούτως ή άλλως δίκιο είχε ο πρωθυπουργός!


Θυμίσαμε και άλλη φορά το ανέκδοτο με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Άκη Τσοχατζόπουλο:

- «Τι ώρα είναι Άκη;», ρωτάει ο Ανδρέας.


- «Ό,τι ώρα πεις εσύ κύριε Πρόεδρε», απαντάει ο Άκης!

Θυμίσαμε, επίσης, το τι συνέβη σε μια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, προ ολίγων μηνών:

-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαγγέλλει ότι αυξάνει το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τα μέτρα για την πανδημία από 300 σε 500 ευρώ. Όρθια, σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας χειροκροτεί, κάποιοι δε περισσότερο ενθουσιώδεις χτυπούν από τη χαρά τους για την ανακοίνωση τα χέρια τους στα έδρανα!

-Στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάτω από τις αντιδράσεις που υπήρξαν, δήλωσε πως το ξανασκέφτηκε και αναστέλλει την αύξηση του προστίμου, το οποίο ξαναγυρνά στα 300 ευρώ! Όρθια σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας χειροκροτεί και πάλι, οι ίδιοι δε «περισσότερο ενθουσιώδεις» χτυπούν από τη χαρά τους για την ανακοίνωση τα χέρια τους στα έδρανα!

ΥΓ: Ο καθένας έχει την άποψή του για το πού και γιατί φταίει ή όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλλά, πιστέψτε μας, για τους δημοσιογράφους αυτούς δεν φταίει ο Μητσοτάκης!

Γ. Λακοπουλος

Ieidiseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: