30.7.21

Σάλος στην ΕΡΤ: Τώρα τρώνε και τους δικούς τους!...



Με απόφαση που εκδόθηκε απο την ΕΡΤ Α.Ε. παύθηκαν σειρά αρχισυντακτών που ήταν κομβικοί στην εταιρεια συνέπεια πολιτικής χροιάς και όχι μόνο.

Εν μέσω θέρους αφαιρέθηκε ο τίτλος από πρόσωπα που ήταν φιλικοί σε κόμματα εκτός ΝΔ. Ιδιαίτερη...

σημασία έχει το όνομα του Πιέρρου Τζανετάκου γιου του Γιαννη Τζανετάκου που έβαλε πλάτη στο κυβερνών κομμα σε πολύ δύσκολες εποχές και χαίρει διακομματικής εκτίμησης, της Ευγενιας Πασχαλίδη πρώην διευθύντριας ειδήσεων στην προηγούμενη κυβέρνηση με ξεκάθαρο κεντροδεξιό στίγμα και πανεπιστημιακά διπλώματα που όταν την κατηγόρησαν για την ……ομορφιά της προχώρησε σε αγωγές που εκκρεμούν, καθώς και πρόσωπα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγειας, μπορεί και λόγω της πολυετούς παρουσίας τους στην ΕΡΤ σε δύσκολα πόστα.


Δυο εκ των προσώπων που μπορούν, ενημέρωσαν ήδη υψηλά υσταμενα πρόσωπα, αναφέροντας την εικόνα της εταιρείας όχι σε επιπεδο χαμηλών διευθυντικών στελεχών (Τρουπής, Καφαράκης) που οπως λένε καποιες πληροφοριες δεν έχουν στοιχειώδεις τιτλους σπουδών, γλωσσών κλπ αλλά σε επίπεδο ηγεσίας (Ζούλας, Γαμπρίτσος κλπ) οι οποίοι έχουν περάσει στα πολιτικά κέντρα ότι έχουν την ευθύνη της εταιρείας.


Στις αρχές Σεπτέμβρη δημιουργείται νεα συνδικαλιστική επιτροπη για τα θέματα της ΕΡΤ σε πολύ ψηλό επίπεδο ενώ η ατυχία κάποιων σχετίζεται με την πληροφορία που θέλει ένα κομβικό διωκόμενο πρόσωπο της ΕΡΤ να έχει ενημερώσει εκτός και απο το ΚΙΝΑΑΛ και το μέχρι σήμερα ανύπαρκτο ΕΣΡ λόγω στενής κοινωνικής σχέσης .


Το φθινόπωρο θα είναι πολύ ενδιαφέρον απο κάθε άποψη και στον συγκεκριμένο τομέα αφού συνδυάζεται και με την …χολή σοβαρής διοικητικής υπαλλήλου σε νευραλγική θέση για την σημερινή ηγεσία της ΕΡΤ . Τα καλύτερα έρχονται.


NEWSBREAK

Δεν υπάρχουν σχόλια: