31.7.21

Επανόρθωσε το MEGA τα fake news...



...κατά ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουφοντίνα...
Ανασκεύασε το MEGA τη ψευδή είδηση που μεταδόθηκε πως ο τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας αιτείται την αποφυλάκισή του νωρίτερα εξαιτίας της αναθεώρησης του Ποινικού Κώδικα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο... δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής, η δικαστική συντάκτρια Άννα Κανδύλη μετέδωσε πως ο «Λουκάς» της 17Ν κατέθεσε αίτημα για υφ΄όρον απόλυση μετά τη συμπλήρωση 19 ετών ποινής, δικαίωμα που θεμελιώθηκε «με τον Ποινικό Κώδικα του 2019 επί της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ». «Άλλαξε αυτό στη συνέχεια, έγινε 25 χρόνια, αλλά προβλέπεται το ευνοϊκότερο καθεστώς» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:


Το Σάββατο, στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, η δημοσιογράφος επανόρθωσε, καθώς ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε επί ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης δεν μείωσε, αλλά αύξησε το χρονικό όριο βάσει του οποίου οι πολυϊσοβίτες μπορούν να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

«Κι εδώ πρέπει να πω -για να κάνω και μία διευκρίνιση- ότι το καλοκαίρι του 2019, επί ΣΥΡΙΖΑ, έγινε 25 χρόνια για τους πολυϊσοβίτες. Δηλαδή, το να μπορούν να καταθέσουν αίτημα για υφ΄ όρον απόλυση» είπε η κ. Κανδύλη αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο:

 documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: