29.7.21

Δίνουν τα χέρια...


Ανοιχτό το Open, ανοιχτός και ο Αντώνη Κανάκης και η τρελοπαρέα του «Ράδιο Αρβύλα» για μια νέα τηλεοπτική συνεργασία.

Ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες πως ο... Αντώνης Κανάκης είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το Οpen, αφού του παρέχει την ελευθερία που χρειάζεται για να ανθίσει η τηλεοπτική του σάτιρα, καθώς άλλοι σταθμοί έχουν… αγκυλώσεις!

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Κανάκης ζητά συγκεκριμένους όρους συνεργασίας και ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές τόσο για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», που θα προβάλλεται στη ζώνη των δελτίων ειδήσεων -εκεί που σάρωσε σε θεαματικότητα πέρυσι-, όσο και για την παραγωγή «Βινύλιο»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο παρουσιαστής και παραγωγός είναι κοντά στο να καταλήξει ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του -αν και οι σειρήνες ήταν πολλές και ο ανταγωνισμός μεγάλος-, και γι’ αυτό έχει Open διάθεση!

Για την ιστορία, ήταν στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 όταν το Open ανακοίνωνε επίσημα και με μεγάλη χαρά τη συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Στις 11 Ιανουαρίου του 2021 έβγαινε και το πρώτο «Ράδιο Αρβύλα» στις 20.00, χτυπώντας στα ίσα τον ανταγωνισμό των καθιερωμένων δελτίων ειδήσεων, και στις 4 Μαρτίου άρχιζε το «Βινύλιο», με ένα τρελό αποκριάτικο γλέντι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» συγκέντρωναν σε τηλεθέαση όσο το δελτίο του Star και του Σκάι μαζί και μερικές φορές και του Mega, καθώς προβάλλονταν την ίδια ώρα, με τη σατιρική εκπομπή να σκαρφαλώνει στο δυναμικό κοινό μέχρι και 25,7%!...

Πηγή newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: