14.7.21

Δεν μπορεί να… μην καταλαβαίνει ο Πολάκης…


Εδώ και 10 ημέρες, με αφορμή την αποκάλυψη του Παύλου Πολάκη στο facebook ότι ο ίδιος δεν έχει εμβολιαστεί γιατί, όπως έγραψε, «δεν έχει κανένα νόημα», ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται και κατηγορείται ότι ψαρεύει στα θολά νερά των αντιεμβολιαστών. 

Όμως, η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και όλα τα... κορυφαία στελέχη του, προσπάθησαν να… διορθώσουν το κακό, με απανωτές παρεμβάσεις υπέρ των εμβολίων. Χθες, όμως, που ο Αλέξης Τσίπρας είχε κανονίσει να συναντηθεί με τους λοιμωξιολόγους Αθηνά Λινού και Σωτήρη Τσιόδρα και να προβεί σε νέα παρέμβαση υπέρ των εμβολίων, ο Πολάκης βρήκε την… ημέρα να παρέμβει στη Βουλή υπέρ των… δικαιωμάτων των αντιεμβολιαστών, εκφράζοντας την ανυσυχία του για την εμβολιαστική προσπάθεια. 

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού ως «μήνυμα διχασμού που προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και τον κανιβαλισμό», προσθέτοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κάνει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια». Και κάπως έτσι, έδωσε την ευκαιρία -και το πρόσχημα- στην ΝΔ και σε κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου να αποδομήσουν την βαρυσήμαντη παρέμβαση Τσίπρα.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι αυτονόητο αυτό που λένε αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ: ότι, δηλαδή, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει ο Πολάκης πότε αυτά που λέει μπορεί να κάνουν ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Όμως, ο Neo θα προσθέσει και κάτι άλλο: ούτε στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν τη ζημιά που κάνει ο Πολάκης…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: