2.6.19

H πέτρα του σκανδάλου...



Ο Καμίνης, που πήρε την πρώτη θέση στο Επικρατείας (θέση, την οποία ήθελε ο Βενιζέλος), δηλώνει... αθώος. 
Λέει, πως, δεν ήξερε τίποτα για τις προθέσεις της Φωφης Γεννηματά: «Ήταν έκπληξη για μένα ότι μου ανατέθηκε αυτή η τιμητική θέση. Δεν το είχα συζητήσει».

Για την...
ρήξη Βενιζέλου – Γεννηματά, στο ερώτημα (στην εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, στον ΣΚΑΪ), αν η αποχώρηση του πρώτου θα στοιχίσει στο ΚΙΝΑΛ, είπε: «Ο Βενιζέλος από τη στιγμή που επιλέγει να μην συμμετάσχει μαζί μας, αφαιρεί από τη δύναμή μας».

Όταν ρωτήθηκε αν μετά την εξέλιξη αυτή σκέφτηκε να παραιτηθεί, απάντησε: «Εγώ δεν παραιτούμαι από θέσεις ευθύνης, τόσο σημαντικές. Μου ανατέθηκε αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι τέλους, όπως κάνω πάντα».

Εκτιμώντας πως στις εθνικές εκλογές το ΚΙΝΑΛ θα πετύχει καλύτερα ποσοστά από τις ευρωεκλογές, ερωτηθείς αν η απουσία Βενιζέλου θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, σχολίασε: «Δεν κρίνονται (τα ποσοστά) από την παραμονή ή την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου, με όλο το σεβασμό».

Στο τέλος, επεσήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει «συμπλήρωμα κανενός» και υπογράμμισε ότι το κόμμα θα έχει αυτόνομη πορεία.

Ίδωμεν...



Δεν υπάρχουν σχόλια: