26.6.19

Ο Αλέξης κι ο Κυριάκος διαφημίζουν ημιμαραθώνιο με ιστορικές ατάκες...


ΒΙΝΤΕΟ

Έναν πολύ έξυπνο τρόπο να διαφημίσουν τον ημιμαραθώνιο Κρήτης βρήκαν οι διοργανωτές του και δικαίως το βίντεο με τους δύο πρωταγωνιστές, τον Αλέξη και τον Κυριάκο έχει ήδη γίνει viral.

Το βίντεο ξεκινά με τη...
μητέρα των δύο παιδιών να περνά από τα δωμάτιά τους για να τα ξυπνήσει μια και αμφότερα πρόκειται να τρέξουν στον ημιμαραθώνιο των 5 χλμ. Η μαμά περνά αρχικά από το δωμάτια του Αλέξη, στους τοίχους του οποίου κρέμονται αφίσες του Καρλ Μαρξ, του Τσε Γκεβάρα, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ.

Αφίσα της Λίβερπουλ φιγουράρει στον τοίχο και του μικρού Κυριάκου. Μόνο που οι υπόλοιπες που τη συντροφεύουν δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό παιδί που λατρεύει τον Ολυμπιακό, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον σκωτσέζο Οικονομολόγο, Άνταμ Σμιθ.

Τα παιδιά κάθονται για πρωινό και οι ατάκες δίνουν και παίρνουν με τον Κυριάκο να λέει αρχικά στον Αλέξη ότι στον προηγούμενο αγώνα τον πέρασε κατά 9,5 δευτερόλεπτα και ότι και στο σχολείο είναι καλύτερος, αφού το μυαλό του αδελφού του είναι συνέχεια στις καταλήψεις.

Ο Αλέξης παραδέχεται ότι δεν πολυγουστάρει τη δασκάλα και ρίχνει την ιδέα να σκίσει τα βιβλία και να της πει Go back με τον Κυριάκο να βρίσκει εξαιρετική λύση την απόλυσή της...

Απολαύστε το...



nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: