12.6.19

Συνωστισμός στην Πάτρα με Μητσοτάκη, Παπανδρέου και Τσίπρα...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε χτες από την Πάτρα ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα, σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, αναφέροντας ότι στόχος του είναι να...
βαφτεί και η Αχαΐα γαλάζια, η οποία παραδοσιακά ήταν πράσινη και μετέπειτα «κάστρο» του ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνεται ότι εκεί θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, μεταξύ άλλων οι Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσων Φωτήλας και  Γιώργος Κουτρουμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, στην ίδια περιφέρεια ενδέχεται να κατέβει υποψήφιος και ο Αλέξης Τσίπρας. Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, διέρρευσε η πληροφορία πώς ο Πρωθυπουργός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι η Αχαΐα η μία από τις δύο περιφέρειες που θα κατέβει υποψήφιος. Για τον Αλέξη Τσίπρα, η Αχαΐα ήταν ένας από τους πέντε μόλις νομούς ανά την επικράτεια που κατέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και μάλιστα με 5 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι στην Αχαΐα θα είναι και τρεις νυν βουλευτές: η Σία Αναγνωστοπούλου, o Κώστας Σπαρτινός και ο Ανδρέας Ριζούλης. Το ψηφοδέλτιο θα είναι δωδεκαμελές και λόγω ποσόστωσης πρέπει να περιλαμβάνει πέντε γυναίκες.

Ο συνωστισμός στην Αχαΐα δεν τελειώνει με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στον νομό θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πέρα του ότι κατάγεται από εκεί ήταν και επί σειρά ετών βουλευτής στην περιοχή, μέχρι που μετακινήθηκε στην Α’ Αθηνών...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: