2.6.19

«Βαγγέλη είσαι ο μεγαλύτερος πολιτικός της Ελλάδας...

H πατρίδα σε χρειάζεται». Τρία σχόλια οπαδών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ...

Οπαδός του Βενιζέλου, που συστήνεται ως «Πασόκος», τον αναγορεύει σε μεγαλύτερο πολιτικό της Ελλάδας αυτή τη στιγμή και προτείνει στον Μητσοτάκη («επειδή η πατρίδα σε χρειάζεται», Βαγγέλη Βενιζέλο) να του προσφέρει τη...
θέση του επικεφαλής στο Επικρατείας στη ΝΔ.
Αυτό σε ανάρτηση κάτω από την ανακοίνωση του πρώην προέδρου του Κόμματος για την εξέλιξη των σχέσεων του με τη Φώφη Γεννηματά, που επιτρέπει «χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».

Στο σχόλιο του οπαδού (άγνωστο αν είναι πραγματικό, τρολ ή κάτι άλλο) υπάρχουν δυο απαντήσεις οπαδών της ΝΔ, όπως διατείνονται ότι είναι, που συμφωνούν με την πρόταση. Οι τρεις αναρτήσεις:

Οπαδός ΠΑΣΟΚ: «Επειδή είσαι ο μεγαλύτερος και καλύτερος πολιτικός αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και επειδή πιστεύω ότι η πατρίδα σε χρειάζεται, αν ήμουν Μητσοτάκης θα σου προσέφερα την θέση του επικεφαλής στο Επικρατείας ως συνεργαζόμενος με τη ΝΔ.
Αυτά στα γράφει Πασόκος».

Οπαδός ΝΔ 1: «Σαν ΝΔκράτης θα συμφωνήσω μαζί σου! Ο Ε. Βενιζέλος είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός που κάθε κόμμα θα τον ήθελε μαζί του, πρώτο μεταξύ των πρώτων!»

Οπαδός ΝΔ 2: «Σαν ΝΔ και εγώ αιτώ περιμένω!! Ο Βενιζέλος δεν πρέπει να λείπει από την επόμενη Βουλή !!»...


harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: