7.6.19

Ο Παππάς, η Καισαριανή και η οργή του ΚΚΕ...

Μία από τις... «επιτυχίες» του ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές ήταν να χάσει και τον δήμο Καισαριανής, στον οποίο ήταν δήμαρχος κομμουνιστής ο Ηλίας Σταμέλος. Μάλιστα, στον...
Περισσό πνέουν μένεα κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ο οποίος ως γέννημα-θρέμμα Καισαριανιώτης φέρεται να επηρέασε κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων που την τελευταία στιγμή μετακινήθηκαν προς τον ανεξάρτητο Χρήστο Βοσκόπουλο.

Ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Νίκος Παππάς έλεγε στους συνομιλητές του ότι «θα ψηφίσει με το μυαλό στο Σκοπευτήριο», παραπέμποντας στο μακρινό 2016, όταν ο τότε δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος δεν είχε παραστεί στην τελετή απόδοσης του Σκοπευτηρίου στον δήμο Καισαριανής – υπόθεση για την οποία είχε παλέψει ο Νίκος Παππάς. 

Παράλληλα, μερικές ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Νίκος Παππάς με ένα «τιτίβισμά» του στο twitter είχε αποκαλύψει ότι ψηφίζει με κριτήριο το Σκοπευτήριο, «αλληθωρίζοντας» υπέρ του ανεξάρτητου υποψηφίου Χρήστου Βοσκόπουλου, που τελικά κατέκτησε τον δήμο με ποσοστό 52,83%. «Οφείλω να πω πως ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, στην ομιλία του αναγνώρισε τις προσπάθειες που έγιναν, για να περάσει επιτέλους το Σκοπευτήριο στο λαό της πόλης. 
Θετική στάση και παρουσία», έγραψε ο Νίκος Παππάς στο λογαριασμό του στο Twitter, καλώντας εμμέσως πλην σαφώς τους πολιτικούς φίλους του στην Καισαριανή να ψηφίσουν Βοσκόπουλο – όπως κι έγινε. Συμπέρασμα: ενίοτε ο απομονωτισμός και η τυφλή παράδοση στην στενή κομματική γραμμή πληρώνονται...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: