29.6.19

Η φόρμα εργασίας της Ζαχαράκη...

Μια απλή παρατήρηση έκαναν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Ακραία Φαινόμενα» (ΣΚΑΪ) απευθυνόμενοι στη Σοφιά Ζαχαράκη, εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ. 

«Παρατηρούμε το...
φαινόμενο ορισμένα στελέχη της ΝΔ να μην έχουν ακούσει αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τους βλέπω λίγο ζωηρούς, λίγο έτσι, περίεργους», τόνισε αρχικά ο Τάκης Χατζής για να συμπληρώσει ο Δημήτρης Καμπουράκης προκλητικούς, αλαζονικούληδες θα έλεγα εγώ». Και το λόγο πήρε ξανά ο Χατζής: 

Γνωρίζω άνθρωπο, δεν θα πω το όνομά του αλλά ξέρει ποιος είναι, που αυτοδιαφημίζεται ως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Κάνει και εκδηλώσεις μάλιστα. 

Καμπουράκης: Και δεν είναι ένας, είναι αρκετοί...

Χατζής: Τα έχετε εντοπίσει αυτά τα φαινόμενα; Θα τα σταματήσετε; 

Η Ζαχαράκη πήρε το λόγο. Η απάντηση; Αλλα αντί άλλων... 

«Απέναντί σας έχετε μία εκπρόσωπο που μπορεί να έχει έρθει στο στούντι με κοστούμι, για αυτή όμως, αυτό που φορά είναι απλά η φόρμα εργασίας. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας γυρίζουν την Ελλάδα φορώντας τις φόρμες εργασίας. Ο πρόεδρος έχει πει συγκεκριμένα πράγματα σε όλες τις ομιλίες του».

«Ναι, βέβαια αυτό που μου απαντάτε είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ρώτησα. Εγώ εννοώ αν παρατηρείται αυτά τα φαινόμενα αλαζονείας».

Για τη Ζαχαράκη δεν ήταν διαφορετικό. «Είμαστε αρκετά παρατηρητικοί κύριε Χατζή»... 

Σαν αυτούς που παρατηρούν πουλιά στην εξοχή. Μπουφάν και κυάλια να πάρεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: