12.6.19

Τι απαντά ο Καρούτζος...

...στους Ενωμένους Δημοσιογράφους...

Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση η επίθεση των Ενωμένων Δημοσιογράφων. Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι και πάλι λένε ψέματα. Αφού θέλουν απάντηση θα την έχουν. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε το...
Νοέμβριο του 2017 και όλα όσα αναφέρει είναι πραγματικά. Μόνο που Ενωμένοι Δημοσιογράφοι με την παρέα τους από τη Συσπείρωση ξέχασαν τα … επόμενα ως συνήθως για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.

Ξέχασαν ότι ενώ παλέψαμε όλοι μαζί να σώσουμε τον ΕΔΟΕΑΠ ήλθαν στη συνέχεια να τον ποδηγετήσουν. Μας ζήτησαν να στηρίξουμε τον κατάπτυστο νόμο του Ιουνίου του 2018 που διέλυε ό,τι ο νόμος 4498/2017 για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ. Μας ζήτησαν ξεδιάντροπα όχι μόνο να δεχτούμε να πηγαίνει το 2% επί του τζίρου μόνο στην Υγεία αλλά και να υποβάλλουμε και αίτημα στον Πετρόπουλο ώστε να μην μπορεί ποτέ ο ΕΔΟΕΑΠ να προσβάλει αυτό το τερατούργημα που διαλύει εφάπαξ και συντάξεις.
Ξέχασαν ότι υπονόμευσαν κάθε προσπάθεια να λειτουργήσει ο Οργανισμός ομαλά.
Ξέχασαν ότι έστησαν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας για να του κάνουν αβάντα στο θέμα της Eurostat και να υποστηρίξουν τα ψέματα του Υπουργού ότι δεν υπήρχε θέμα.

Ξέχασαν ότι άλλαξαν τη σύμβαση του δανείου από τον ΕΦΚΑ σε βάρος του ΕΔΟΕΑΠ, πράξη που στη νομική γλώσσα ονομάζεται απιστία και παρά το ότι έκαναν ότι ήθελε η κυβέρνηση ακόμα και σήμερα που μιλάμε ένα χρόνο μετά δεν κατάφεραν να εισπράξουν τα 700.000 και πλέον ευρώ που παρακράτησε παράνομα ο ΕΦΚΑ από το Αγγελιόσημο ως εκβιασμό. Για τον εκβιασμό του ΕΦΚΑ υπάρχει και σχετική αλληλογραφία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ξέχασαν ότι το πρώτο έργο που έκαναν στον ΕΔΟΕΑΠ είναι να πάρουν υπεύθυνη γραφείου τύπου στενή φίλη της κας Αντωνιάδου με αδιαφανείς διαδικασίες και ενώ η ανεργία στον κλάδο βρίσκεται στα ύψη.

Το βέβαιο είναι ότι έχουν ξεχάσει και άλλα πολλά. Τους προκαλώ λοιπόν να δώσουν τα πρακτικά των συσκέψεων στον ΕΔΟΕΑΠ για να γνωρίζουν τα μέλη της ΕΣΗΕΑ αλλά και όλοι οι ασφαλισμένοι τις αθλιότητες που έχουν διαπράξει.

Δυστυχώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και αντιλαμβάνονται μέσα στον πανικό τους ότι το οικοδόμημα της καταλήστευσης του ΕΔΟΕΑΠ αρχίζει να καταρρέει. Λυπάμαι που θα τους απογοητεύσω αλλά δεν μπορούν να κοροϊδεύουν όλους τους δημοσιογράφους για πάντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: