22.5.16

Ο... μάντης Σταμάτης προέβλεψε…

Την άνοιξη του 2017 ο Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός (BINTEO)...
Κάνοντας προβλέψεις απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, στα όσα δήλωσε χθες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο...
στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού είπε χαρακτηριστικά «κάνατε μια αναφορά στον κ. Σαμαρά. Με αυτό κοιμάστε και ξυπνάτε κάθε μέρα Με τον Αντώνη Σαμαρά, που έβαλε ψηλά τον πήχη της χώρας. Δεν τον φθάνετε όμως. Χοροπηδάτε, αλλά δεν θα τον φτάσετε, και το θέαμα είναι κωμικό».

«Κάνατε μια αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μην τον ακούς γιατί δεν θα γίνεις πρωθυπουργός. Αυτό είναι συμβουλή ή απειλή; Μην μας απειλείτε. Τις ελληνικές κυβερνήσεις τις εκλέγει ο ελληνικός λαός ακόμα και όταν κάνουν λάθη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός την 'Ανοιξη του 2017 έξω και πέρα από τις απειλές» δήλωσε στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι η... γραμμή της Συγγρού είναι «εκλογές εδώ και τώρα», πρόσθεσε.

Η αναφορά αυτή του Σταμάτη προκάλεσε αίσθηση, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος διευκρίνισε στους δημοσιογράφους ότι εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση ότι το ανώτατο όριο ζωής της σημερινής κυβέρνησης είναι μέχρι την 'Ανοιξη του 2017 και μέχρι τότε θα έχει γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης.. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: