31.5.16

Αποδοκίμασαν τον Δρίτσα στον Βόλο...

Δείτε το βίντεο...

Έντονες αποδοκιμασίες επεφύλασσαν αριστερές εξωκοινοβουλευτικές κινήσεις στον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, στον Βόλο, όπου αρέστη στην τελετή έναρξης των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας.

Μέλη της...
ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική είσοδο του λιμανιού φώναζαν συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και ανάρτησαν πανό στα κάγκελα του λιμανιού. Τα συνθήματα ακούγονταν μέχρι το χώρο που πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της Ναυτικής Εβδομάδας που ήταν τα αποκαλυπτήρια μιας τοιχογραφίας στο τοίχο μιας αποθήκης του λιμανιού. Ο υπουργός φυγαδεύτηκε από πλαϊνή είσοδο του λιμανιού για τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου όπου έλαβε χώρα η κεντρική εναρκτήρια εκδήλωση της Ναυτικής Εβδομάδας.

Ο κ. Δρίτσας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση εκπονεί σχέδιο για τη χάραξη μιας λιμενικής πολιτικής που θα λαμβάνει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε λιμανιού, σε συνεργασία με τις διοικήσεις τους. Ο κ. Δρίτσας τόνισε πως δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών λιμανιών και έπλεξε το εγκώμιο της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Βόλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: