31.5.16

Διασωληνωμένη για τρίτο 24ωρο η Μαριέττα Γιαννάκου...

Μάχη σε πολλά μέτωπα δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου. Η...
γιατρός, πρώην υπουργός και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ θεωρείται ως ένα ιδιαίτερα βαρύ περιστατικό με δύσκολη και αβέβαιη έκβαση.

Η 64χρονη πολιτικός νοσηλεύεται διασωληνωμένη για τρίτο 24ωρο στη ΜΕΘ, μετά το έμφραγμα που υπέστη και την αγγειοπλαστική στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Πρόκειται για τη δεύτερη επέμβαση αγγειοπλαστικής στην οποία υποβάλλεται -η πρώτη είχε γίνει το 2008- και που δείχνουν την κακή καρδιολογική της εικόνα.

Το γεγονός ότι το περασμένο Σάββατο εμφάνισε λίγες ώρες μετά την επέμβαση της αγγειοπλαστικής πυρετό έθεσε σε εγρήγορση τους γιατρούς. Η υγεία της είναι πολύ επιβαρυμένη, λόγω του σακχαρώδη διαβήτη αλλά και λόγω του χρόνιου αναπνευστικού νοσήματος από το οποίο πάσχει.

Η κυρία Γιαννάκου είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτεια υγείας πριν από οκτώ χρόνια. Τότε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όμορο του νοσοκομείου «Ερυθρού Σταυρού». Είχε υποβληθεί σε επέμβαση ακρωτηριασμού του κάτω άκρου της εξαιτίας επιπλοκών του σακχαρώδη διαβήτη αλλά και σε αγγειοπλαστική, και είχε χρειαστεί να παραμείνει πολλές εβδομάδες για νοσηλεία, εντός κι εκτός ΜΕΘ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: