31.5.16

Βούτσης: Πού έχω μπλέξει ρε πού@@ μου...

Ο «δαίμονας» του ανοιχτού μικροφώνου χτύπησε για μια ακόμα φορά τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Το...
περιστατικό συνέβη στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, όπου συζητείτο ο διορισμός του νέου ΔΣ του ΑΣΕΠ. Τα μέλη είχαν ήδη σηκωθεί από τις θέσεις τους, προκειμένου να αποχωρήσουν, ο κ. Βούτσης θεώρησε προφανώς ότι το κλειστό κύκλωμα του Καναλιού της Βουλής έχει διακόψει την αναμετάδοση, με αποτέλεσμα να εκφράσει χαμηλόφωνα όσα αισθανόταν: «Πού έχω μπλέξει ρε που...η. Τι κ@λόγεροι είναι αυτοί ρε μ...α;».

Ευθέως, πάντως, δεν είναι αντιληπτό σε ποιους αναφερόταν και ποιους «στόλισε» με τα «γαλλικά». Πάντως, λίγα λεπτά νωρίτερα ο κ. Γιάννης Τραγάκης (ΝΔ) είχε εκφράσει ενστάσεις επί της ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φορά που τα μικρόφωνα «συνέλαβαν» την ατίθαση γλώσσα του προέδρου ήταν τον Νοέμβριο, όταν ο ίδιος, πιστεύοντας ότι το εσωτερικό κύκλωμα τηλεόρασης της Βουλής δεν μεταδίδει ήχο, αποκάλυψε σε μέλη Επιτροπής έναν απόρρητο διάλογο που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος επισκεπτόταν την Αθήνα, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως διπλωματική γκάφα και για την οποία, μετά το θόρυβο, ο ίδιος έσπευσε να επιπλήξει τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι κακώς δημοσιοποιήθηκε ο «ελεύθερος σχολιασμός» του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: