31.5.16

Αιματηρή συμπλοκή προσφύγων...

Πεδίο μάχης το Κιλκίς: Ξύλο και μαχαιρώματα μεταξύ προσφύγων

Αιματηρή συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα Κιλκίς, ενώ, ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο...
μεταξύ αλλοδαπών καταγράφηκε κοντά σε ξενοδοχείο των Ευζώνων, όπου στήθηκε πρόχειρος καταυλισμός προσφύγων και μεταναστών, με απολογισμό έναν τραυματία.

Στο κέντρο της Νέας Καβάλας, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, περίπου δέκα Ιρακινοί επιτέθηκαν με διάφορα αντικείμενα σε Σύριους, λόγω μεταξύ τους διαφορών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, τραυματίστηκαν τέσσερις Σύροι πρόσφυγες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Δύο εκ των τραυματιών, ένας 17χρονος κι ένας 18χρονος, αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν 20χρονο που φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στους γλουτούς κι έναν 35χρονο που τραυματίστηκε -κι αυτός από αιχμηρό αντικείμενο- στην κοιλιά και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Μία ώρα νωρίτερα, είχε σημειωθεί αιματηρό επεισόδιο κοντά στο ξενοδοχείο «Χαρά» στους Ευζώνους Κιλκίς, κατά το οποίο 29χρονος Πακιστανός δέχθηκε πυροβολισμό από άγνωστο συμπατριώτη του, ύστερα από μεταξύ τους καβγά για οικονομικές διαφορές. Το θύμα μεταφέρθηκε με τραύμα στην ωμοπλάτη στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τα δύο περιστατικά ερευνώνται, ενώ από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις.  

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: