31.5.16

Η DIGEA «θολώνει» το σήμα του MEGA...

Βαρδινογιάννης - Ψυχάρης - Μπόμπολας

Περισσότερη εμπιστοσύνη επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι του MEGA που παραμένουν απλήρωτοι περίπου δυόμισι μήνες στους ιδιοκτήτες του καναλιού, παρά...
οι ίδιοι οι μέτοχοι στις ανακοινώσεις τους!

Και εξηγούμαστε: την ώρα που οι απλήρωτοι εργαζόμενοι περιμένουν υπομονετικά τις εξελίξεις, κρατώντας χαμηλούς τόνους με τις ολιγόωρες στάσεις εργασίας… Οι μέτοχοι του σταθμού, μαζί με τους υπόλοιπους συνεταίρους τους στη DIGEA, επιλέγουν να αγνοήσουν την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας που αναφερόταν στην πρόθεση τους να καταθέσουν έναντι της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου άμεσα 3 εκατομμύρια ευρώ… Και η κοινή εταιρία των καναλαρχών προχωρά αύριο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε μια πρώτη προειδοποιητική κίνηση, «θολώνοντας» – έστω και λίγο, το σήμα του MEGA!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η κοινή εταιρία των καναλαρχών έχει αποφασίσει και ενδεχομένως αύριο υλοποιήσει την απόφασή της να «ρίξει» την ποιότητα του σήματος του MEGA, λόγω της εξάμηνης και πλέον καθυστέρησης της καταβολής των «ενοικίων»! Δηλαδή, ακόμη και μεταξύ τους οι μέτοχοι δεν παίρνουν τοις μετρητοίς τις υποσχέσεις τους!

Προφανώς όμως, κάποια στιγμή θα καταθέσουν στην τράπεζα το ποσό των 3 εκατ. ευρώ όπως έχουν δεσμευτεί… Αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε! Μένει να δούμε… Διότι, σήμερα, αύριο, μεθαύριο… Μπορεί να φθάσει και το τέλος της εβδομάδας έτσι όπως πάει η κατάσταση!

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι το πώς θα διανεμηθεί το εν λόγω ποσό… Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ένα μέρος από τα 3 εκατ. ευρώ – σεβαστό ποσό πάντως, θα πάει για την εξόφληση της DIGEA, ένα άλλο σε ασφαλιστικές εισφορές, ένα τέταρτο ποσό στον ειδικό φόρο και τέλος ένα ποσό θα δοθεί έναντι στους εργαζόμενους από αυτά που τους οφείλουν.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: