3.5.16

Η πολύφερνη νύφη...



Ως «πολύφερνη νύφη» αντιμετωπίζεται από πολλούς ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης. Τελευταίως, δεν προλαβαίνει τις προσκλήσεις - τον διεκδικούν ως συνδαιτυμόνα σε δείπνα διακεκριμένων επιχειρηματιών και γενικώς...
συναντάται με πρόσωπα των ΑΕΙ, καθώς και της αγοράς. Αξιολογεί προτάσεις, στελέχη και προετοιμάζεται να επιλέξει κυβέρνηση λειτουργική και αποτελεσματική.

Από τις συναντήσεις που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλλον θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις όσον αφορά τη σύνθεση της μελλοντικής του κυβέρνησης, όταν και όποτε σχηματιστεί. Οι πρώτες 100 ημέρες κυβερνητικής θητείας θα είναι δύσκολες και κρίσιμες για τη σταθεροποίηση της χώρας, όπως ο ίδιος θεωρεί, μετά το χάος που θα αφήσουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας.

Για αυτό, όπως λένε οι δικοί του, οι επιλογές θα επιβάλλεται να είναι αυστηρές, προσεκτικές και οι άνθρωποι που θα κληθούν να χειριστούν την αντιμετώπιση της κρίσης θα πρέπει να διακρίνονται για το θάρρος, τη γνώση και την αποτελεσματικότητά τους.

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: