7.10.12

Γκρίνια για Στουρνάρα...

H χθεσινή δήλωση Στουρνάρα, ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο με τους δανειστές, στάθηκε αφορμή για νέα γκρίνια στο... εσωτερικό της ΝΔ.
Είναι κοινό μυστικό μάλιστα, πως, στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ, υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για τους χειρισμούς του Στουρνάρα στις συζητήσεις με την τρόικα, ενώ πριν από λίγο καιρό, αρκετοί βουλευτές εξέφρασαν σοβαρά παράπονα στο Μαξίμου, για το γεγονός ότι ο "τσάρος" απέσυρε ξαφνικά την συμφωνία με την Siemens.
"Πήγαμε με βαριά καρδιά να ψηφίσουμε μόνο και μόνο για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και βρεθήκαμε εκτεθειμένοι", έλεγαν τότε.

"Κάνουμε σημαία την πολιτική διαπραγμάτευση κι έρχεται ο Στουρνάρας να ακυρώσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό", έλεγε χθες το βράδυ έμπειρο γαλάζιο κοινοβουλευτικό στέλεχος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Εδώ και αρκετές ημέρες ,κορυφαία γαλάζια στελέχη υποστηρίζουν πως μετά την έγκριση του πακέτου λιτότητας, θα ήταν καλό να απομακρυνθεί ο Στουρνάρας από το ΥΠΟΙΚ, προκειμένου να περιοριστεί το επικοινωνιακό κόστος για την κυβέρνηση.

πηγη parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: