31.10.12

Ο Ντιτρού, ο Ρομπέρτο Μπάτζιο και η δολοφονία που αποδίδεται στη μαφία!...


Ο Μαρκ Ντιτρού έγινε γνωστός σε ολόκληρο το κόσμο στο σκάνδαλο παιδοφιλίας που είχε αποκαλυφθεί στο Βέλγιο. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως είναι παιδόφιλος ενώ είναι φυλακισμένος κατηγορούμενος για διπλή δολοφονία.

Σύμφωνα με ένα ...
περιοδικό στο Βέλγιο, ο Ντιτρού προέβη σε μια δήλωση σοκ που κάνει το γύρο του κόσμου… Σύμφωνα με το περιοδικό ο Ντιτρού κατηγορεί την Ιταλική μαφία και τον… Ρομπέρτο Μπάτζιο για τη δολοφονία των κοριτσιών που του αποδίδεται!

«Δεν έχω σκοτώσει κανένα και παρ’ όλα αυτά έχω καταδικασθεί» γράφει ο Ντιτρού σε ένα γράμμα που έστειλε στο περιοδικό «Dag Allemal». Ο άνδρας κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία των Julie Lejeune και Melissa Russo, που είχαν βρεθεί νεκρές στον κήπο του το 1996.

Σύμφωνα με την επιστολή απευθύνεται στον πατέρα της Julie Lejeune, τον Jean-Denise Lejeune, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο της κόρης του.

Και αν δεν είναι ο ίδιος ο δολοφόνος τότε ποιος είναι; Οι κατηγορίες που του αποδόθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης φαίνονται αδιάσειστες ενώ οι αποδείξεις που τον εμπλέκουν είναι αναρίθμητες.

Σύμφωνα με την θεωρία του κατηγορούμενου βρέθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας που κατέθεσε στην αστυνομία πως η μικρή Julie, δολοφονήθηκε για κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών που βρίσκει μπλεγμένους τον πατέρα της μικρής την Ιταλική μαφία και τον διάσημο Ιταλό ποδοσφαιριστή… Ρομπέρτο Μπάτζιο!

Το περιοδικό που δημοσίευσε την απίστευτη ιστορία και την κολοσσιαία ανατροπή στην υπόθεση, αν βέβαια υπάρξει κανείς να πιστέψει την εκδοχή του Ντιτρού, όπως είναι φυσικό έχει ξεπουλήσει, ενώ διφορούμενες είναι οι απόψεις για το είδος δημοσιογραφίας που ακολουθεί, με τις γνώμες, στον Ιταλικό Τύπο, να συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για tabloid και πως δεν έχει ιδιαίτερο βάρος το ότι δημοσιεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: