30.10.12

Σφοδρή επίθεση Παπαχρήστου κατά Mega για την αντιμετώπιση του Γιώργου Παπανδρέου...


«Δυο-τρεις ήταν οι κυρίες που αποδοκίμασαν τον Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο» σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Βήμα fm Γιώργο Παπαχρήστο, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Mega με αφορμή το...

περιστατικό.

«Ανέβηκε στο youtube και μεταδόθηκε από το μεγάλο κανάλι, το Mega, με μεγάλη επιτυχία» τόνισε και υποστήριξε ότι έτσι «επιβεβαιώνεται ο ενημερωτικός ρόλος του μεγάλου καναλιού» διότι «με τον τρόπο αυτό τροφοδοτείται μία ολόκληρη ιστορία, η οποία στόχο έχει αφενός να απαξιώσει στο σύνολό του τον κόσμο της πολιτικής, αφετέρου να τροφοδοτήσει ανάλογες πρωτοβουλίες πολιτών σε βάρος πολιτικών».

Ο κ. Παπαχρήστος έθεσε κι ένα άκρως σημαντικό ζήτημα, που είναι η τροφοδότηση αυτών των περιστατικών. «Αυτό κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμερανγκ. Είναι σίγουρο. Διότι αν σήμερα ο στόχος είναι ο Παπανδρέου και ο όποιος Παπανδρέου, αύριο θα είναι αυτός που θα είναι πάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο: Εντυπωσιακή η κριτική κατά του «μεγάλου καναλιού», μιας και δεν μάς έχουν συνηθίσει σε τέτοιες επιθέσεις οι επώνυμοι δημοσιογράφοι.

Όσον αφορά την τροφοδότηση των ακραίων διαμαρτυριών, δεν έχει άδικο ο κ. Παπαχρήστος. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν καταδικάζουν τις αποδοκιμασίες τώρα, οπότε σε περίπτωση που κυβερνήσουν θα υποστούν παρόμοιες από τους αντιπάλους τους.

Αν, για παράδειγμα, κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ που τις έχει «νομιμοποιήσει» ηθικά, αναγκαστικά θα υποστεί τις ακραίες διαμαρτυρίες της Χρυσής Αυγής.


parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: