31.10.12

Κουίκ: Ζητάμε την παραίτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής!...

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Προεδρείο της Βουλής ότι «εκ παραδρομής ψηφίστηκε το άρθρο 4 του νομοσχεδίου ΤΑΙΠΕΔ, ενώ τελικά καταψηφίστηκε», έκανε την εξής δήλωση:..
.
«Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της σημερινής κρίσιμης ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή ο πρώτος Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Ιωάννης Τραγάκης, διαβάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το άρθρο 4 ανακοίνωσε ότι έχει υπερψηφιστεί.

Την ίδια στιγμή αντέδρασα ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και παρ’ όλο που είχαμε κλειστά μικρόφωνα του φώναξα ότι «αυτό δεν περνάει».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μου απάντησε από το δικό του ανοικτό μικρόφωνο ότι δεν γνωρίζω τον Κανονισμό, προσβάλλοντάς με και ως Βουλευτή, αλλά πάνω απ’ όλα ως Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το επίσημο βίντεο της Βουλής που έχουμε στα χέρια μας και έχει αναρτηθεί ήδη στο διαδίκτυο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μετά από λίγο, η αρμόδια Νομοθετική Διεύθυνση του Ελληνικού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι… «εκ παραδρομής προσμετρήθηκε ως υπερψηφισμένο το άρθρο 4, ενώ έχει καταψηφιστεί».

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, το σύνολο της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας ζητάμε την παραίτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη και για την βαρύτατη προσβολή στο πρόσωπο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος αλλά και για το «πραξικόπημα» που διέπραξε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συμπεριφερόμενος μέχρι την ώρα που βγήκε από την αίθουσα με ύφος απαράδεκτα απαξιωτικό»....
Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: