14.10.12

Νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας...

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012. Το πρωί η ... ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα τοπικά ισχυροί και στο Ιόνιο νότιοι – νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις ορεινές περιοχές, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι – νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: