18.10.12

Πέρασαν βραχιολάκια στους "Ροζ Πάνθηρες"...

Τέσσερα ακόμη μέλη της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες», της διαβόητης βαλκανικής εγκληματικής οργάνωσης που είχε προχωρήσει σε σειρά ληστειών τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα και άλλες περιοχές, συνέλαβε η Αστυνομία.

Πρώτα εντοπίστηκε μια...
σέρβα πρώην μπασκετμπολίστρια, η οποία είχε αποδράσει από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού τον Αύγουστο. Η δραπέτης συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ελληνικό. Μαζί της οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ομοεθνή της, ενώ άλλοι δύο αλλοδαποί, επίσης σερβικής καταγωγής, συνελήφθησαν λίγο αργότερα στο Καβούρι. Οι συλλήψεις των τεσσάρων μελών της γνωστής συμμορίας έγιναν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών ένοπλης ληστείας, που έγινε την Τετάρτη, σε κοσμηματοπωλείο στην Αργυρούπολη.
Ποιοι είναι οι Ροζ Πάνθηρες;
Μιλάμε για μια πολυεθνική βαλκανική συμμορία που αποτελείται από τουλάχιστον 300 σέρβους, κροάτες, βούλγαρους και μαυροβούνιους κακοποιούς που, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ληστέψει περισσότερα από 160 χρυσοχοεία σε 26 χώρες.Τα τελευταία έξι χρόνια περισσότερα από 50 μέλη της συμμορίας έχουν πέσει στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι είχαν αρχίσει τη δράση τους τον Ιούνιο του 2007 με ληστείες κοσμηματοπωλείων σε Σαντορίνη, Ρόδο και Κω. Περιπετειώδεις συλλήψεις μελών της συμμορίας είχαν γίνει και το Μάρτιο και τον Αυγουστου του 2012, πάλι, μετά από επιθέσεις σε κοσμητοπωλεία της Αθήνας...
.lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: