17.7.20

"Δεν θα περάσει ο φασισμός"...

Αφιερωμένο εξαιρετικά από τους Κεφαλονίτες στον Αλέξη Τσίπρα. 
ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ...

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια των περιοδειών του στις τουριστικές νησιωτικές περιοχές λόγω των...
οξυμένων προβλημάτων που έχει προκαλέσει η πανδημία στο τουριστικό προϊόν.

Τον συνόδευαν η Κατερίνα Νοτοπούλου (Τουρισμού) και Νεκτάριο Σαντορινιό (Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής) και οι δυο τους εξαιρετικά διακριτικές παρουσίες σε όλες τις συναντήσεις που έγιναν.

Από τα τοπικά στελέχη ήταν μαζί του η πρώην βουλευτής και καλή του φίλη Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο πρωην Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο πρ. Αν/Π Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος , ο Σπύρος Παγώνης, η Μαρία Μαρκάτου – Αλισανδράτου, ο Διονύσης Γασπαρινάτος , ο Μάκης Λεκατσάς και άλλοι..

Ο Αλέξης Τσίπτρας ξεκίνησε το προγράμμά του γύρω στις 10.30 πμ από την Πλατεία Καμπάνας , περπάτησε όλο το Λιθόστρωτο για να καταλήξει στο Θέατρο ΚΕΦΑΛΟΣ για την πραγματοποίηση της συνάντησης με φορείς του τουρισμού και του εμπορίου.

Δεν ήταν μια εύκολη διαδρομή!! Στην Πλατεία Καμπάνας είχαν συγκεντρωθεί στελέχη του κόμματος που θα τον συνόδευσαν , υπολογίστε ότι η συνοδεία του από Αθήνα πρέπει να είχε περί τα 20 άτομα , βάλτε σε αυτούς και όσους συναντούσε στο δρόμο…


Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων χωρίς ουδεμία μέριμνα αυτοπροστασίας τους , περπάτησαν όλο το Λιθόστρωτο υπό τον καυτό ήλιο. Δεκάδες ήταν τα μηνύματα που λάβαμε στη διάρκεια της Live μετάδοσης απο θεατές που άσκησαν έντονη κριτική για την κατάσταση.

Στην Πλατεία Καμπάνας τον περίμεναν και οι κανταδόροι που τον υποδέχτηκαν με καντάδες που και ο ίδιος τραγούδησε..


Σε κάθε σχεδόν κατάστημα σταματούσαν για να χαιρετήσουν τους καταστηματάρχες οι οποίοι τον υποδέχονταν με ευγένεια και χιούμορ, έβγαζαν σέλφι μαζί του και του έλεγαν τα προβλήματά τους.

Στο Λιθόστρωτο τον περίμεναν στελέχη των εμπόρων ο Ιάκωβος Νιφοράτος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ΚΡΑΝΗ και η γνωστή έμπορος Ειρήνη Στεφάτου όπου τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του κλάδου σε αυτή την περίεργη συγκυρία.

Ήταν μια πανηγυρική διαδρομή πραγματικά , όλος ο κόσμος καλοδέχτηκε τον κ. Τσίπρα , τον ευχαριστούσε για την επίσκεψη και του έλεγε τα προβλήματά του και βεβαίως κάποιοι περαστικοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την πολιτική του . Τους άκουγε όλους προσεκτικά.

Αν μας επιτρέπετε μια γνώμη.. Σε αυτές τις υγειονομικές συνθήκες που ζούμε δεν έπρεπε να γίνει αυτή η διαδρομή , ο χρόνος του πρώην Πρωθυπουργού έπρεπε να είχε αξιοποιηθεί ποιοτικά με μια επίσκεψη στη διοίκηση του Νοσοκομείου. Αυτό είναι το πρόβλημα της Κεφαλονιάς πρωτίστως , πρόβλημα που παρέσυρε τον τουρισμό σε αυτά τα απαράδεχτα χαμηλά επίπεδα.

Τέλος πάντων ‘αλλες οι βουλές βεβαίως του επιτελείου του και των Image makers … Ο κ. Τσίπρας φάνηκε πλήρως ενημερωμένος βέβαια για τα προβλήματα των Νοσοκομείων της Κεφαλονιάς και τα ανέφερε αναλυτικά και με προτάσεις και στη σύσκεψη με τους φορείς και μετά στη σύσκεψη με τους 4 δημάρχους του Νομού..


Πηγή:kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: