31.7.20

Σέρρες: Και δεύτερος γάμος εστία κορονοϊού...

Θετικοί τρεις καλεσμένοι...

Μετά τον γάμο «βόμβα» κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη ένας ακόμα γάμος αυτή τη φορά στις...
Σέρρες προκαλεί ανησυχία αφού θετικοί βγήκαν τρεις καλεσμένοι.

Συγκεκριμένα, δύο συγγενείς του γαμπρού που ήρθαν στον γάμο από την Αθήνα, διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων όταν είχαν ήδη επιστρέψει στην πρωτεύουσα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ειδοποίησαν αμέσως τα συγγενικά τους πρόσωπα και ξεκίνησε η ιχνηλάτηση.

Όπως αναφέρει ο νομίατρος Σερρών, Αναστάσιος Αναστασιάδης στη voria.gr, στο νοσοκομείο έσπευσαν τρία άτομα, εκ των οποίος μόνο το ένα βρέθηκε θετικό στον ιό. Πρόκειται για τον αδερφό του γαμπρού, που ήρθε στις Σέρρες από την Αθήνα, όπως και τα δύο άλλα κρούσματα που πήγαν στον γάμο.

Σύμφωνα με τον κ. Αναστασιάδης, ο γάμος είχε περισσότερους από 300 καλεσμένους που ήρθαν από διάφορες περιοχές. Ταυτόχρονα τονίζει πως οι καλεσμένοι φρόντισαν να ενημερώσουν ο ένας τον άλλον για τα κρούσματα ενώ οι υγειονομικές αρχές επικοινώνησαν με τους πιο κοντινούς συγγενείς και καλεσμένους που εξακριβωμένα ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα ώστε να μπουν σε καραντίνα.

Μάλιστα όπως καταλήγει, αναμένεται να διεξαχθούν και άλλα τεστ για να διαπιστωθεί αν νόσησαν και άλλοι καλεσμένοι του γάμου ή μόνο οι τρεις συγγενείς του γαμπρού που ήρθαν από την Αθήνα.

Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους ενώ συγχρόνως γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: