30.7.20

Ο Πολάκης παρουσιάζει τα «έργα & ημέρες» της Σοφίας Νικολάου...



Επανέρχεται ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στη Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για εννιαήμερες διακοπές στην Κω - για την ίδια και την ασφάλειά της - με κρατικά έξοδα!

Αυτή τη φορά αναρτά στο Facebook πληροφορίες για τις ...
δραστηριότητές της για απευθείας αναθέσεις αγοράς προστατευτικών μασκών από αντιπρόσωπο αμορτισέρ αυτοκινήτων ή από εποχικό κατάστημα...

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ....συνέχεια ....δεν παίζεται η κυρία !!!

Διαβάστε τι μου έστειλαν:(ανάμεσα στα άλλα...)

1) «ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε

Στις 30/3/2020 απευθείας ανάθεση για προστατευτικές μάσκες για την κάλυψη όλων των καταστημάτων κράτησης

60.000 τεμ. Μάσκες προς 0,75€

Σύνολο με ΦΠΑ 47.000,00€

[ΑΔΑ: 97ΙΣ46ΜΤΛΒ-ΞΕΨ ]

Ο κος Τιμολέων είναι η αγαπημένη μου περίπτωση.

Με έρευνα στο Γ.Ε.ΜΗ. πράγματι βρίσκεις την εταιρεία του κου Τιμολέοντος. Ομόρρυθμη Εταιρεία με έτος ίδρυσης από τις 11/6/ 1987 (σαν σήμερα κλείνει 33 χρόνια ) λες δεν μπορεί βρε αδερφέ, θα πρόκειται για αξιόπιστη εταιρεία. Το λέει και το όνομα «Τιμολέων», τίμια πράγματα, καθαρά, παστρικά. Στο Γ.Ε.ΜΗ. είναι επίσης καταχωρημένη και η Ιστοσελίδα της εταιρείας , οπότε πατάς να δεις τί είδους εταιρεία είναι αυτή που πήρε απευθείας από την κα Νικολάου 47.000€ για υγειονομικό υλικό, προστατευτικές μάσκες προς 0,75€; Και τί βλέπεις; Αντιπροσωπία Αμορτισέρ αυτοκινήτων.

Δηλαδή η κα Νικολάου έψαχνε να βρει μάσκες για την κάλυψη των αναγκών των καταστημάτων κράτησης της χώρας και σκέφτηκε «κάτσε να ψάξω στις αντιπροσωπίες αμορτισέρ να δω τί γίνεται»

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

2) «Διαμαντόπουλος Μαρίνος του Θεοδώρου [μάλλον ατομική επιχείρηση]

Στις 7/4/2020 ο κος Διαμαντόπουλος κάνει προσφορά

Και στις 9/4/2020 απευθείας «ανάθεση προμήθειας υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες) για την κάλυψη των αναγκών όλων των Καταστημάτων Κράτησης».

270.000 τεμ. Προς 0,80€

Σύνολο με ΦΠΑ 228.960,00€

[ ΑΔΑ: 6Δ3Γ46ΜΤΛΒ-ΨΡ4 ]

Και βέβαια ψάχνεις πάλι να βρεις μέσω Γ.Ε.ΜΗ. τί σόι εταιρεία είναι τούτη, ποιος καταπληκτικός επιχειρηματίας έβγαλε 228.960,00€ μέσα σε μία μέρα. Πράγματι πρόκειται για ατομική επιχείρηση με διακριτικό τίτλο MYSEASON NET

Google search MYSEASON NET: « προσφορά σετ τραπεζαρία 7 τεμαχίων»

Είναι επιχείρηση διαδικτυακών πωλήσεων εποχιακών ειδών έπιπλα κήπου βεράντας, διακόσμηση σπιτιού, είδη θαλάσσης, αποκριάτικες στολές και (καλά το μαντέψατε) τώρα τελευταία και ιατρικά αναλώσιμα.

Διαβάζω από το σάιτ της εταιρείας: «το εποχιακό κατάστημα www.myseason.gr δραστηριοποιείται στις πωλήσεις εποχιακών ειδών μέσω διαδικτύου… με μεγάλη ποικιλία σε αποκριάτικα κοστούμια, χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020 και έπιπλα κήπου.»

Μας το έραψε το αποκριάτικο κοστουμάκι η κα Νικολάου.»

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ.... νομιμότητας -ηθικής -αριστείας!!!!!!»



Step 2: Place this code wherever you want the plugin to appear on your page.

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ....συνέχεια ....δεν παίζεται η κυρία !!! Διαβάστε τι μου έστειλαν:(ανάμεσα στα άλλα...) ...Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: