31.7.20

Ο καιρός σήμερα...


Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα, Παρασκευή. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα...
πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 01-08-2020

Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στη Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.



ΚΥΡΙΑΚΗ 02-08-2020

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 4 βαθμούς περίπου.


ΔΕΥΤΕΡΑ 03-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.


Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο . Η θερμοκρασία την Παρασκευή και το Σάββατο θα φτάσει τους 38 με 37 βαθμούς, αλλά την Κυριακή θα πέσει στους 33 βαθμούς Κελσίου.



Αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος την Παρασκευή ενώ αστάθεια θα εκδηλωθεί το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή . Η μέγιστη θερμοκρασία από τους 38 βαθμούς του Σαββάτου την Κυριακή θα πέσει στους 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: