30.7.20

Ενα μάτσο επιτελικά χάλια...

Από όπου και να το πιάσεις το πράγμα βρομάει. Ενας πρωθυπουργός που στήνει Ειδικό Δικαστήριο σε μέρες κρίσης στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο και αντί να...
βγει και να κάνει ό,τι πρέπει, να συγκαλέσει ΚΥΣΕΑ και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να πάει στη Βουλή για να μας πει τι μέλλει γενέσθαι, αυτός κρύβεται στο γραφείο του μην τον πιάσει το κακό μάτι!

Και κάτι υπουργοί, πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον: Δένδιας, Παναγιωτόπουλος, Σταϊκούρας. Όλοι άφαντοι και όλοι μούγκα στη στρούγκα. Ο ένας βάζει χέρι στα αποθεματικά για να βγει ο μήνας και κάνει τον σταυρό του να τους πέσει το τζόκερ, γιατί αν περιμένουμε αυτά που «διαπραγματεύτηκε» ο Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες δεν πρόκειται να βγάλουμε ούτε αυτήν τη χρονιά.

Ο άλλος μαθαίνει από τον… Τσαβούσογλου ότι ο πρωθυπουργός του έστειλε απεσταλμένη στο Βερολίνο και άρχισε μυστικές συνομιλίες εφ’ όλης της (τουρκικής) ύλης με τον εκπρόσωπο του Ερντογάν. Δηλαδή είτε βρίσκεται στο υπουργείο Εξωτερικών είτε όχι, είναι ένα και το αυτό, σαν να βρίσκεται στο πόστο για να κανονίζει άδειες και επιδόματα του διπλωματικού σώματος. Και ο τρίτος μαθαίνει από τα παραπολιτικά των εφημερίδων ότι εν μέσω κρίσης ο πρωθυπουργός τον έχει γραμμένο κανονικά στα παλιά του παπούτσια και μιλάει απευθείας με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ σαν να μην υπάρχει υπουργός Αμυνας!

Και στο φόντο η φωτιά στην Κορινθία καίει ασταμάτητα για τρίτη μέρα, τα κανάλια της λίστας Πέτσα παριστάνουν ότι δεν τρέχει κάστανο και εποχικοί δασοπυροσβέστες δεν υπάρχουν γιατί η «επιτελική κυβέρνηση» που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει… ακύρωσε το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ μέσω του οποίου προσλαμβάνονταν! Χάλια αδιόρθωτα και γελοιότητες που όσο περνάει ο καιρός υπάρχει κίνδυνος να καταλήξουν σε τραγωδία...

Βαγγέλης Δεληπέτρος

Πηγή:documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: