26.5.20

Δελτία ειδήσεων με Βίσση και Βανδή...


*Δεν έχουν αντιληφθεί σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση το σοβαρό πρόβλημα για τη ραδιοτηλεόραση από την απόκτηση χρόνου και χώρου στα ΜΜΕ. Σε λίγο καιρό θα μεταδίδονται τέρατα.

**Ίσως...
γιατί υπάρχει η προηγούμενη εμπεριία από το TeleCity και τους σημερινούς υπουργούς που κραύγαζαν πως “κανένας βουλευτής του ΛΑΟΣ, δεν πρόκειται να πάει στη Νέα Δημοκρατία”.

**”Κα-νέ-νας”

**Το ΕΣΡ διαπιστώνουν όλοι πως δεν λειτουργεί, ο ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει, αλλά δεν λαμβάνει καμία πρωτοβουλία για τη σύσταση νέου.



**Θα αρκούσε ένα αίτημα του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.



**Η έλλειψη πολυφωνίας στα ΜΜΕ δεν είναι κάτι καινούριο, υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια, δυστυχώς. Επί εποχής Κώστα Σημίτη (ΠΑΣΟΚ), τα δελτία ειδήσεων, μετέδιδαν ρεπορτάζ για τη Βίσση και τη Βανδή (κάτι θα θυμούνται και οι σημερινοί σύμβουλοι υπουργών) και απέκλειαν την πρόσβαση στην ΝΔ που ήταν στην αντιπολίτευση.



**Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση σήμερα τιμωρείται και για το μαγευτικό τριήμερο της δημοπρασίας που επιφύλαξε, ως κυβέρνηση, στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών και στους εκπροσώπους τους , στη ΓΓΕΕ.

**Κάποια στιγμή έρχεται και ο λογαριασμός.

**Για όσους θυμούνται:

**Το ρεπορτάζ για την Aegean ξεκινάει την εποχή της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, τον αρμόδιο υπουργό Κ. Χατζηδάκη, τους όρους με τους οποίους αποχώρησαν οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής και η απόφαση της τότε Επ. Ανταγωνισμού που δεν διαπίστωσε μονοπώλιο στις αερομεταφορές.

"Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: