31.5.20

Μικραίνει κι άλλο ο αριθμός των υπόπτων...


Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τον κλοιό γύρω από τις υπόπτους.

Σύμφωνα με...
πληροφορίες του ΣΚΑΪ οι αξιωματικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με την επίθεση με το βιτριόλι έχουν καταλήξει σε τρεις βασικές ύποπτες για την επίθεση γυναίκες από τον προσωπικό κύκλο της 34χρονης αλλά και από το παρελθόν της με μια εξ αυτών να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες όπως έγραψε το Σάββατο το protothema.gr.

Παράλληλα αναμένουν τις αναλύσεις απο τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων συγκεκριμένων προσώπων που δείχνουν τις διαδρομές τους εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα.

Εντωμεταξύ καταστηματάρχης που μίλησε στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι αν συναντούσε την μαυροφορεμένη γυναίκα θα την αναγνώριζε.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μαυροντυμένη γυναίκα έχει μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» είπε χαρακτηριστικά ο καταστηματάρχης.

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: