30.5.20

"Σταμάτησα μαυροφορεμένη γυναίκα με ψυχρό βλέμμα"...


Νέο σημαντικό στοιχείο που ρίχνει φως στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, στην Καλλιθέα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Καταστηματάρχης της περιοχής υποστηρίζει πως...
βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την δράστιδα.

Την αποκαλυπτική μαρτυρία μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με αυτή η μαυροντυμένη γυναίκα έχει μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. Σταμάτα εδώ της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καταστηματάρχης.

Μέσα από το Θριάσιο η 34χρονη δεν σταματά να ρωτά για τις εξελίξεις στην έρευνα των αστυνομικών. Επαναλαμβάνει πως μόλις θυμηθεί το παραμικρό θα ενημερώσει τις αρχές.

Επίθεση με βιτριόλι: Ύποπτη γυναίκα που έχει εξώγαμο με άνδρα από το περιβάλλον της 34χρονης

Στο μικροσκόπιο των αρχών για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, βρίσκεται μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.

Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι.

Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.

Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: