30.5.20

Ύποπτη γυναίκα για την επίθεση στην Καλλιθέα...

...που  σχετίζεται με  άνδρα από το περιβάλλον της 34χρόνης...
Νέα αποκάλυψη σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Στο μικροσκόπιο των αρχών για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, βρίσκεται μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος.
Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοχεία, που προβλήθηκαν στην...

εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι.

Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.

Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η ύποπτη υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη. Η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί απο κλειστό κύκλωμα.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της λεωφόρου Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης...

prothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: