30.5.20

Η επιστολή Αλαφούζου που έφερε το «διαζύγιο» με τον Δώνη...


Μέσω επιστολής στην προσωπική του κατοικία το βράδυ της Πέμπτης που παρέδωσε ο...
προσωπικός του οδηγός, γνωστοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Γιώργο Δώνη το τέλος της συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το πλήρες περιεχόμενό της επιστολής του Αλαφούζου στον Δώνη ήταν το εξής:

«Αγαπητέ Γιώργο, 


Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία. 

Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο. 

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης. 

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μέρα την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση. 

Είμαι στη διάθεση σου να τα πούμε κι από κοντά αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας. 

Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού. 

Με τιμή 
Γιάννης Αλαφούζος». 

Οι «πράσινοι» αναζητούν πλέον τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας με τον 46χρονο Ισπανό Ντάνι Πογιάτος, προπονητή της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το φαβορί.Κώστας Μανωλιουδάκης

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: