31.5.20

Τα μυστικά της Τατιάνας...




"Δεν μπορώ να το πω αυτό", έλεγε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή "Μαζί σου" (ΣΚΑΙ), αναφερόμενη στην ταυτότητα της γυναίκας, που σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας. Αλλά, το ΄λεγε. 

"Δεν μπορώ να σας πω σε ποια περιοχή μένει", έλεγε, αλλά έδειχνε τον χάρτη, όπου εμφανιζόταν στο Παγκράτι η κατοικία της ύποπτης. 

"Δεν...

μπορώ να σας πω αν είναι Ελληνίδα, ή αλλοδαπή", ξαναλεγε, αλλά ταυτόχρονα μας πληροφορούσε, πως, ως άλλοθι προέβαλε την επίσκεψη της σε δημόσια υπηρεσία Κατεχάκη και Μεσογείων, όπου ως γνωστόν είναι κέντρο αλλοδαπών.

Και για όποιους δεν το ξέρανε έδινε και μια πρόσθετη πληροφορία ό,τι η ύποπτη είχε ύψος γύρω στο 1,80 (χαρακτηριστικό των γυναικών από Ρωσία, Ουκρανία, κ.λπ.), καθώς στην κατάθεση της η Ιωάννα είχε πει, πως, η γυναίκα που της επιτέθηκε ήταν στο ύψος το δικό της. 

Κι αυτό το ύψος, το ανέλυσε λεπτομερώς η Τατιάνα, σημειώνοντας, πως, η Ιωάννα είναι 1,68 και εκείνη την ημέρα φορούσε 12ποντο τακούνι. Συνεπώς, 1,68+0,12=1,80.

Αντε τώρα να την κατηγορήσεις ο,τι δεν τήρησε ευλαβικά την δημοσιογραφική δεοντολογία, με τέτοια κοπιώδη και αξιέπαινη προσπάθεια της αποφυγής στοιχείων που θα πρόδιδαν τα στοιχεία ταυτότητας της ύποπτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: