24.5.20

Τα “Νέα” δημιουργούν χώρο για την “Εφημερίδα των Συντακτών”...






















**Στα “Νέα” θα έχουν μάλλον ξεχάσει πως τη βραδιά πριν από την έκδοση της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Ανδρέα Παπανδρέου ο αείμνηστος Λέοντας Καραπαναγιώτης, είχε πάει στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” στο Κανάλι 29;

**Αλλά, άλλα τα “Νέα του Λέοντος” και άλλα τα σημερινά…

**Όταν...
γράφετε τέτοια άρθρα-  καλό να συμβουλευτείτε τα πρωτοσέλιδα των “Νέων” της περίοδου 1989-1993. Και τα ρεπορτάζ της εποχής για την διακυβέρνηση του Κων. Μητσοτάκη.



**Αλλιώς, αποτυπώνονται μισές αλήθειες που δεν έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη κάτι που δεν νομίζουμε πως είναι καλό για την επένδυση που έγινε στην ίδια την εφημερίδα

**Αν συνυπολογίσουμε και η επίθεση του Γιάννη Πρετεντέρη από το ΘΕΜΑ FM κατά της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι φανερό πως το συγκρότημα όλο και απομακρύνεται από το χώρο του Κέντρου που υποτίθεται πως θέλει να καλύψει.

**Με τα δεδομένα αυτά,  και με όρους πολιτικής και αγοράς, είναι τεράστια η ευκαιρία για την “Εφημερίδα των Συντακτών” να καλύψει το κενό που αφήνουν τα “Νέα” στο χώρο της δημοκρατικής παράταξης.

πηγη typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: