15.5.20

Διαψεύδει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. δημοσίευμα της εφημερίδας "Εστία"...


 ...περί μεταπήδησης βουλευτών του στη Ν.Δ...
Ως «ανάξιο ακόμη και σχολιασμού», διαψεύδει το Κίνημα Αλλαγής, το «σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα», όπως το χαρακτηρίζει, της εφημερίδας "Εστία", που κάνει...

λόγο περί διεύρυνσης της πλειοψηφίας με μικρό ανασχηματισμό και αναφέρεται σε «φλερτ» μεταξύ Ν.Δ. και στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Έχει μάλιστα τις φωτογραφίες τεσσάρων προσώπων: Τους βουλευτές Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Νάντια Γιαννακοπούλου και Χαρά Κεφαλίδου και τον πρώην υπουργό και βουλευτή, καθηγητή σήμερα, Γιάννη Μανιάτη.

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου, οι βουλευτές των φωτογραφιών και ο συνάδελφός τους Απόστολος Πάνας διαψεύδουν τα σενάρια περί μεταγραφής τους στην κυβέρνηση.


«Το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Για ρεπορτάζ «copy paste, που εμφανίζεται ανά 20ήμερο σε διάφορα Μ.Μ.Ε.», έκανε λόγο μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Μείναμε στα δύσκολα όταν από το 44% πήγαμε στο 4,6%. Μείναμε σταθερά ΠΑΣΟΚ. Δε φοβηθήκαμε, δε λυγίσαμε, αναζητώντας καρέκλες και πουλώντας τις αρχές και τις αξίες μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Οι πολίτες που μας ψήφισαν και μας έδωσαν το 8,1%, μας ψήφισαν για να παραμείνουμε στο ΠΑΣΟΚ και όχι να τους υποδείξουμε σε ποιο κόμμα θα πάνε. Κατανοώ ότι η «μόδα» στην πολιτική σήμερα είναι η εύκολη λύση της μεταγραφής».

Ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. απέδωσε τον γεγονός ότι «τον τελευταίο καιρό η συζήτηση αυτή έχει ενταθεί από τα Μ.Μ.Ε. και με αφορμή συνεντεύξεις στελεχών μας που με ‘’έξυπνο’’ τρόπο θέτουν ζήτημα διαλόγου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια συζήτηση που είναι απαξιωτική, αποκαρδιωτική για τον κόσμο μας και αμφισβητεί τον πυρήνα των αποφάσεών μας για την αυτόνομη πορεία μας. Είναι στη λογική ύπαρξης δύο κομμάτων και της εύκολης κυριαρχίας και νίκης της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον κ. Τσίπρα».

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί η απουσία στην επίσημη ανακοίνωση διάψευσης της Χαριλάου Τρικούπη, του ονόματος του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος παρότι δεν είναι εν ενεργεία βουλευτής, θεωρείται ενεργό μέλος του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ίδιος πάντως, με ανάρτησή του στο Twitter, δεν διέψευσε αλλά ούτε επιβεβαίωσε το σημερινό δημοσίευμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: