14.5.20

Αρτος και θεάματα...

 «Άνοιξε» η πλατεία Ομονοίας (ΦΩΤΟ).

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κορωνοϊός φαίνεται πως δεν κολλάει έξω από το Μαξίμου και στην Ομόνοια όταν υπάρχει φιέστα»...
Η ανακατασκευασμένη πλατεία Ομονοίας είναι και πάλι ανοιχτή για τους κατοίκους της Αθήνας και τους επισκέπτες της πόλης.
Το...
σιντριβάνι τέθηκε και πάλι σε λειτουργία. Έχει διάμετρο 30 μέτρων, ο κεντρικός του πίδακας τινάζει το νερό σε ύψος έως και 20 μέτρα ενώ συνολικά διαθέτει 188 δέσμες νερού και 177 υποβρύχιους προβολείς που δημιουργούν μια πανδαισία φωτός και χρωμάτων.

Παραδόθηκε στους κατοίκους της Αθήνας η Ομόνοια


EUROKINISSI

Γύρω από το σιντριβάνι φυτεύτηκε γκαζόν και ολόκληρη η υπόλοιπη πλατεία, συνολικού εμβαδού 4,5 στρεμμάτων, καλύφθηκε με φιλικά στο περιβάλλον υλικά που ιδιαίτερα στην διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών χαμηλώνουν την θερμοκρασία.


EUROKINISSI
Σε λειτουργία μπαίνει επίσης ξανά, μετά από πολλά χρόνια και το σπουδαίο υδροκινητικής λειτουργίας γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου.


EUROKINISSI

Πάντως, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι τουλάχιστον μεταξύ των επισήμων που παραβρέθηκαν στην τελετή δεν τηρήθηκαν με πολύ μεγάλη ευλάβεια τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης...

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρονται στα πρόσφατα περιστατικά σε Αγία Παρασκευή και Κυψέλη, σημειώνοντας ότι «ο κορωνοϊός φαίνεται πως δεν κολλάει έξω από το Μαξίμου και στην Ομόνοια όταν υπάρχει φιέστα».   
«Φαίνεται τελικά ότι ο κορωνοϊος κολλάει στην Αγία Παρασκευή, κολλάει στην Κυψέλη, αλλά όχι έξω από το Μαξίμου και στην Ομόνοια όταν είναι για φιέστα. Όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνουμε για την πανδημία...», αναφέρουν πηγές του κόμματος.   Η ανακατασκευασμένη πλατεία Ομονοίας παραδόθηκε απόψε στο σύνολό τους στους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας, με την λειτουργία και φωταγώγηση του σιντριβανιού της. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: