25.5.20

Βιτριόλι έδειξε το Χημείο του Κράτους...


...στην επίθεση κατά της 34χρονης...
Το Γενικό Χημείο του Κράτους ανακοίνωσε ότι το καυστικό υγρό με το οποίο η άγνωστη δράστις επιτέθηκε στην 34χρονη γυναίκα στη Καλλιθέα την περασμένη Τετάρτη είναι όντως θειικό οξύ (ή βιτριόλι). Την ίδια ώρα...
και εν αναμονή της κατάθεσης του θύματος της επίθεσης, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το πού αγοράστηκε το βιτριόλι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί στη διερεύνηση του πώς η δράστις της επίθεσης μπόρεσε να προμηθευτεί την καυστική ουσία, η οποία πωλείται σε συγκεκριμένα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Για τον λόγο αυτό, εξετάζουν αν και ποιοι αγόρασαν θειικό οξύ από τα καταστήματα αυτά, καθώς ελπίζουν ότι μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.


Επίσης, ερευνάται αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν να έχουν καταγράψει την άγνωστη δράστιδα.

Το θύμα της επίθεσης δεν έχει καταθέσει ακόμη στην αστυνομία και οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση θα περιμένουν να συνέλθει η άτυχη γυναίκα και μετά θα συνομιλήσουν και πάλι μαζί της. 

Εκτιμούν ότι όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας, που της επιτέθηκε με βιτριόλι προκαλώντας της πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: